Kedves Látogató!

Néhány információval segítek eligazodni a belsőépítészeti tervezés elképzelésében.

Sok esetben a rendelkezésre álló tervrajzok alapján, és az egyéni igények felmérésével elkezdődhet a közös gondolkodás. Esetenként pedig a helyszín megtekintése után készül a pontos felmérési terv.

Majd alaprajzi és falnézeti vázlattervek készülnek a lehetséges kialakításokról, vagy az esetleges átalakításokról több alternatívában.

A variációk megvitatását és a kiválasztást követően elkészül az ajánlati terv. Ez már olyan részleteket (méreteket, anyagokat, színeket, stílust) tartalmaz, amely alapján megkezdődhet a kivitelezők felkérése.

A kivitelezés pontos és szakszerű megvalósítása érdekében: burkolat kiosztási-, álmennyezeti-, világítási berendezési-, vízkiállási-, színes textil- és kárpit alkalmazási (függönyözési)- és felületkezelési, egyedi beépítési- és bútor tervek készülnek. Szakmai tapasztalatom segítségével mindig a legelőnyösebb megoldásokat tartom szem előtt, legyen szó anyagi ráfordításról vagy időtálló anyagokról és technológiákról. A konkrét termékek kiválasztásában és a vásárlásban is részt veszek.

Cégünk segít a kivitelezők kiválasztásában, illetve a kivitelezés koordinálásában, ezzel biztosítva a problémamentes kivitelezést, amely az idő- és a pénz megtakarításában fontos tényező.

Munkáink az ország egész területére kiterjednek.

Kérjen ajánlatot vagy időpontot személyes konzultációra az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

+36 20 923 7707
alicehargitai@gmail.com